Despre CCIA Brăila

Creata in 1864 si desfasurandu-si activitatea pana in 1949, cand guvernul comunist a suspendat-o, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila si-a reluat activitatea in anul 1990, odata cu recunoasterea acesteia de catre Guvern, prin Hotararea 799/ 23 iulie 1990 .

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila functioneaza in baza Legii nr.335 /03.12.2007 a Camerelor de Comerţ din România ca organizatie autonoma, neguvernamentala, iar activitatea sa este orientata catre promovarea intereselor economice ale membrilor sai si a sprijinirii acestora, in concordanta cu cerintele competitionale ale actualei economii de piata.
Calitatea de membru al Camerei este optionala pentru firmele inmatriculate in Romania.

Avand in vedere misiunea asumata si strategia adoptata, CCIA Braila isi propune ca obiective prioritare: reprezentarea interna si internationala a intereselor membrilor, printr-un lobby eficient si prin implicarea directa in crearea unui mediu de afaceri modern; asigurarea unei game de servicii de inalta calitate, cu valoare adaugata mare datorita profesionalismului angajatilor, precum si imbunatatirea ofertei de servicii in scopul cresterii competitivitatii membrilor sai.

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila si-a implementat Sistemul de Management al Calitatii în structurile proprii conform SR EN ISO 9001: 2001 din anul 2002. ( certificat TUV )

În anul 2010 institutia noastra a obtinut recertificarea Sistemului de Management al Calitatii conform noului standard SR EN ISO 9001:2008.( certificat QSCert )

Gama larga a serviciilor pe care CCIA Braila le ofera membrilor, incearca sa acopere toate aspectele legate de desfasurarea afacerilor intr-un context legislativ si economico-social aflat intr-o continua schimbare: consultanta, instruire, informatii de afaceri, promovare, stabilirea de contacte, etc. Specializarea serviciilor insotita de competenta profesionala a angajatilor Camerei constituie garantia solutionarii operative a problemelor agentilor economici.

Apartenenta la organisme similare recunoscute, din tara si strainatate, contactele internationale dezvoltate, confera Camerei calitatea de partener de marca in lansarea si derularea de proiecte de interes local, regional, transfrontalier si international.

Împreună pentru afacerea ta!

Informații utile

Peste 115 ani de activitate

CCIA Brăila este un promotor al dezvoltării economice locale prin cultivarea parteneriatului public-privat.

0

proiecte dezvoltate

0

Târguri AgriCultura

0

membri activi

0

Cursanți calificați

Conducere

Colegiul de Conducere al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila

Ștefan Fusea

Președinte

SC Titan Edilitara SRL

Iulian Zamfir

Membru

SC Monoprix SRL

Sorin George Necula

Membru

Agriland Necula SRL

Ștefan Rădulescu

Membru

SC Electrica-Distribuţie Brăila SA

Distribuie