Oportunități de afaceri

Potrivit unui raport al Comisiei Europene, în Uniunea Europeană există aproximativ 25 de milioane de IMM-uri, iar multe dintre aceste afaceri sunt deținute de baby boomers, care se apropie de vârsta de pensionare.

România actuală are un climat de afaceri multifațetat, piața fiind constituită din companii de diverse dimensiuni și tipuri. Există o multitudine de multinaționale, însă studiile Eurostat și rapoartele Comisiei Europene arată că majoritatea afacerilor de pe piața europeană (inclusiv în România) se încadrează în categoria IMM-urilor, ponderea cea mai mare având-o microîntreprinderile.

Dintre cele peste 25 de milioane de IMM-uri active în Uniunea Europeană, 93% sunt microîntreprinderi, adică au mai puțin de 10 angajați (inclusiv proprietarul afacerii) și un venit anual de cel mult 2 milioane de euro.

Trebuie neapărat să ne întrebăm care este viitorul acestor afaceri? Pentru o bună parte dintre acestea proprietarii lor vor ajunge curând la vârsta pensionării. Pentru altele pot apărea schimbări în viața proprietarului sau pur și simplu acesta obosește. Indiferent de motiv, ei trebuie să decidă soarta propriilor companii. Le lasă moștenire copiilor? Le vând? Le închid? Ce soluții există?

Camera de Comerț, Industrie si Agricultură Brăila împreună cu TradeX – Transfer Afaceri, companie specializată în acest domeniu, vă oferă servicii de pregătire, vânzare și transfer al afacerii.

Absolut toți antreprenorii (100%!) se vor despărți la un moment dat de afacerile lor. Tu ești pregătit pentru acestă despărțire?

🗣️ CCIA Brăila pune la dispoziția firmelor membre, partenerilor, sponsorilor și tuturor actorilor și a celor care sunt interesați în susținerea mediului de afaceri brăilean prin intermediul sistemului cameral acest mijloc de informare.

🗣️ CCIA Brăila oferă sprijin membrilor săi în promovarea afacerii, serviciilor și produselor, pe site-ul Camerei regăsindu-se pagina dedicată acestui demers – Promovare Membri CCIA Brăila 

🫵🫵🫵 Pentru completarea datelor de pe pagina de 🥁🥁🥁 promovare a membrilor CCIA Brăila, vă solicităm să ne transmiteți informații actualizate, sigle (în format vectorial) cât și orice alte informații de tipul: 🎯 oferte generale, 🎯 oferte speciale, 🎯 promoții speciale pentru ceilalți membrii ai CCIA Brăila, 🗣️ sugestii și propuneri.

🫵🫵🫵 În cazul în care doriți să fiți dumneavoastră furnizori de servicii prin intermediul acestei platforme, vă rugăm să completați acest formular:

FORMULAR COLABORARE – SERVICII PENTRU ANTREPRENORI

Sunteți interesat de organizarea unei misiuni economice în India și Nepal?
Membru CCIA (Da/Nu)
Domeniu de interes pentru piața Nepalului și Indiei
Sunteți interesat de misiunea economică din Nepal și India?
Distribuie