Invitație eveniment 1 noiembrie

Bună ziua!

Avem plăcerea de a vă invita la un dialog între mediul de afaceri și mediul academic care, împreună, vor sta la aceeași masă pentru a identifica soluții eficiente în creșterea inserției studenților și masteranzilor pe piața muncii, în data de 1 noiembrie 2022 la ora 12:00.

Ce ne propunem prin acest eveniment?

  1. Să găsim împreună soluții pentru a integra tinerii de pe băncile facultăților pe piața muncii la nivel județean pentru a răspunde cât mai bine nevoilor angajatorilor.
  2. Stabilirea nevoilor mediului de afaceri în ceea ce privește nivelul de instruire al studenților/ viitorilor tineri angajați.
  3. Stabilirea unor direcții eficiente de comunicare a mediului academic și a mediului de afaceri pentru a răspunde nevoilor actuale și viitoare ale pieței muncii la nivel județean.
  4. Implicarea în cadrul proiectului a mediului de afaceri și încheierea a 50 de parteneriate prin asigurarea oportunității de stagii și inserție pentru studenți și masteranzi.

https://conaf.ro/surprising/

https://www.facebook.com/Surprising-Stagii-unificate-de-practic%C4%83-pentru-studen%C8%9Bii-din-inginerie-104613382211249/

Distribuie


Lasă un răspuns