Invitație de participare – Sesiune de informare a agenților economici privind legislația muncii

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila are deosebita plăcere să vă invite în data de 11.05.2023, ora 15.00, la sediul CCIA Brăila, str. Pensionatului nr. 3, municipiul Brăila, să participați la „Sesiune de informare a agenților economici privind legislația muncii”.

Agenții economici vor avea ocazia să discute cu reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă, ai Agenției pentru Ocuparea Forței de Muncă Brăila și ai OIR PECU Regiunea SUD-EST despre probleme privind:

• principalele modificări aduse Codului Muncii și prevederile noii legi a dialogului social, aspecte cu impact direct asupra derulării raporturilor angajat–angajator.

• măsuri privind stimularea angajatorilor pentru încadrarea șomerilor prin subvenționarea locurilor de munca.

• ghiduri de finanțare aflate în dezbatere publică.

La eveniment va fi prezent dl. Liviu ARHIRE – Inspector Șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Brăila, iar întâlnirea dintre mediul de afaceri și conducerea Inspectoratului Teritorial de Muncă va avea un format interactiv și pentru aceasta vă rugăm să transmiteți către office@cciabr.ro propuneri, sugestii și probleme privind legislația muncii.

Accesul se realizează în limita capacității sălii de ședință. Intenția de participare se poate anunța la telefon: 0729663399 sau pe adresa de e-mail office@cciabr.ro.

Sperăm că prezenta invitație prezintă un interes crescut pentru activitatea dumneavoastră, de aceea rămânem în așteptarea unei confirmări cu privire la evenimentul anunțat.

Vă mulțumim pentru timpul acordat!

La eveniment va participa și un reprezentant al AJOFM Brăila ce va prezenta agenților economici interesați soluții și măsuri de stimulare a angajatorilor pentru încadrarea șomerilor prin subvenționarea locurilor de muncă.

Distribuie