Cuvânt înainte

Topurile județene sunt organizate de către camerele de comerț teritoriale, pe baza unei metodologii unice și unitare la nivel național. Clasamentul Topului Firmelor din Județul Brăila reunește firmele care îndeplinesc criteriile de eligibilitate, din cele care au depus bilanţul contabil pentru exerciţiul financiar din anul 2021. Dintre acestea, sunt evidenţiate firmele care au reuşit să se claseze pe primele locuri, structurate pe domenii, grupe de activitate şi clase de mărime, determinate prin ordonarea descrescătoare a punctajului.

Topurile judeţene sunt structurate pe 7 domenii de activitate (Cercetare-Dezvoltare și High-Tech; Industrie; Agricultură, Silvicultură, Pescuit; Construcții; Servicii; Comerț; Turism), 251 grupe (conform codului CAEN) și 5 clase de mărime.

Cea de a XXIX-a ediţie continuă tradiţia celor anterioare promovând reuşita şi performanţa în afaceri.

Anul acesta, din cele 46.613 societăţi comerciale înregistrate în judetul Brăila, 9.017 au depus bilanţ la 31 decembrie 2021, iar numărul firmelor care au îndeplinit în totalitate indicatorii luaţi în calcul este de 3.209. Pe primele 10 poziţii ale Topului, structurat pe domenii şi subdomenii de activitate precum şi pe categorii de mărime a întreprinderilor, s-au clasat 1.659 firme.

Sunt onorat să felicit şi să urez succes în continuare tuturor firmelor clasate în Top, celor nominalizate la Trofee şi Distincţii de excelenţă precum şi celor 95 firme brăilene care au reuşit performanţa de a ocupa unul din primele 10 locuri în Topul Naţional al Firmelor.

Ştefan FUSEA

Preşedinte,

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Brăila

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila are deosebita onoare de a vă invita la festivitatea de premiere în cadrul TOPULUI FIRMELOR BRĂILENE 2022, ediția XXIX.

https://www.muzeulbrailei.ro/evenimente/topul-firmelor-brailene-organizat-de-camera-de-comert-industrie-si-agricultura-braila/

Distribuie