The Trade & Technology Dialogue (TTD) has launched

După cum probabil știți, a fost lansat de curând noul Dialog pentru comerț și tehnologie (TTD, Trade & Technology Dialogue). Acest proiect, finanțat de UE, este conceput pentru a sprijini dialogul în cadrul Consiliului pentru Comerț și Tehnologie (TTC, Trade & Technology Council), care servește drept forum pentru  a coordona abordările comune (dintre UE și SUA) ale problemelor cheie ale comerțului global, economic și tehnologic și pentru a aprofunda relațiile transatlantice bazate pe valori comune.

Pe o perioadă de trei ani, începând din luna mai 2022 și până în luna mai 2025, TTD va mobiliza experți și părți interesate de pe ambele maluri ale Atlanticului, prin organizarea de evenimente și realizarea unor cercetări de piață, pentru a facilita discuții incluzive, eficiente și inițiative comune în sprijinul continuării dialogului din cadrul TTC și pe cele zece grupuri de lucru ale sale (https://trade.ec.europa.eu/doclib/docs/2021/june/tradoc_159642.pdf).

TTD și-a început campania promoțională și va contacta părțile interesate din UE și SUA direct cu privire la evenimentele și activitățile sale viitoare.

În plus, TTD a fost integrat pe site-ul Futurium, care va rămâne ghișeul unic unde părțile interesate (asociații, camere de comerț, companii etc) pot găsi mai multe informații despre acele evenimente și activități organizate de TTD și să se implice în mod direct în participarea la acestea.

Informații mai detaliate pot fi găsite în prospectul TTD atașat.

Pentru actualizări prin e-mail cu știri, evenimente și rapoarte de cercetare din toate domeniile abordate în cadrul TTD, recomandăm abonarea la Buletinul informativ TTD (https://ec.europa.eu/newsroom/ttd/user-subscriptions/2926/create).

Parteneri: http://washington.mae.ro/

Distribuie