ERBSN – “Rețeaua pentru sprijinirea afacerilor din estul României”

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Est implementeaza, in calitate de partener, proiectul “Reteaua pentru sprijinirea afacerilor din estul Romaniei” (“Eastern Romanian Business Support Network” – ERBSN 2022 – 2025), finantat in cadrul Programului privind Piata Unica al Comisiei Europene, apelul SMP-COSME-2021-EEN.

ERBSN este un consortiu, parte a retelei Enterprise Europe Network si este format din 9 parteneri cu orientare către servicii de sprijin a afacerilor, inovare-cercetare-dezvoltare, digitalizare si sustenabilitate.

Reteaua Enterprise Europe Network (EEN) este o inițiativa a Uniunii Europene, fiind cea mai mare rețea care sprijină întreprinderile să inoveze și să își dezvolte activitatea pe alte piețe, prin servicii specializate acordate de experți din cadrul a peste 600 de centre, cu expertiză specifică, situate în fiecare regiune a Uniunii Europene si nu numai.

Toate serviciile sunt gratuite și pot lua forma unor servicii personalizate, care răspund nevoilor punctuale ale fiecărei companii ce se adresează unui centru EEN.

Rețeaua Enterprise Europe Network prezentă în Macroregiunea 2 (Regiunile Nord-Est și Sud-Est), prin intermediul Consorțiului ERBSN

Sursă: https://www.adrse.ro/DIP/ERBSN