Invitație seminar “Soluționarea litigiilor prin arbitrajul comercial” – Vineri – 28 aprilie 2023

Invitație Seminar “Soluționarea Litigiilor Prin Arbitrajul Comercial”

Vineri, 28 aprilie 2023

Camera de Comerț și Industrie Prahova, Sala Europa

Camera de Comerț și Industrie Prahova, Curtea de Arbitraj Comercial de pe lângă Camera de Comerț și Industrie Prahova și Colegiul Consilierilor Juridici Prahova au deosebita plăcere de a vă invita la un SEMINAR DEDICAT ARBITRAJULUI COMERCIAL ca modalitate alternativă de soluționare a litigiilor, aflată la dispoziția mediului de afaceri, a autorităților publice și a persoanelor fizice.

Evenimente va avea loc vineri, 28 aprilie 2023, începând cu ora 09:00 la sediul Camerei de Comerț și Industrie Prahova – Sala Europa (Ploiești, str. Cuza Vodă nr. 8).

Invitatul special al acestei conferințe este prof. univ. dr. Ștefan DEACONU, Președintele Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României.

In cadrul evenimentului, pe langa prezentarile la cel mai inalt nivel de profesionalism in domeniul juridic, veti avea oportunitatea de a adresa intrebari si de a lamuri o serie de aspecte teoretice si practice referitoare la tema propusa.

Seminarul se adresează mediului de afaceri, consilierilor juridici, autorităților publice, avocaților, notarilor publici, altor profesioniști ai dreptului, tuturor persoanelor interesate.

Participarea este gratuită.

Vă rugăm să confirmați prezența dvs. până cel târziu marți, 25 aprilie 2023, prin email juridic@cciph.ro, specificând numele și prenumele persoanei participante, nr. de telefon și adresa de email, numele companiei/instituției reprezentate.

Distribuie