Invitație conferința ZF Cybersecurity Trends 2023, luni, 29 mai, ora 09:30

ZF Cybersecurity Trends 2023

Ziarul Financiar va invită sa participati la ZF Cybersecurity Trends 2023: De câte soluţii de apărare cibernetică are nevoie o companie şi cine ar trebui să le “dirijeze”?, luni, 29 mai, 09:30, la hotelul JW Marriott, sala Constanta.

Într-un context dominat de o creştere a atacurilor cibernetice, în care riscurile sunt facilitate de munca în format hibrid / remote, Ziarul financiar aduce în prim plan în ediţia din 2023 a evenimentului ZF Cybersecurity Trends una dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă în prezent companiile: să definească de ce soluţii cybersecurity au cu adevărat nevoie şi cum să le integreze pe cele deja achiziţionate astfel încât acestea să funcţioneze unitar şi să nu devină o vulnerabilitate în loc să joace rolul unui scut de protecţie.

O altă provocare aflată pe agenda echipelor executive este şi definirea şi împărţirea rolurilor pe care le au echipele interne şi cele externe, de consultanţi sau furnizori, mai ales în contextul deficitului acut de resurse umane din industrie.

Printre temele de discutie:

  • Când ar trebui să se oprească o companie din achiziţia de soluţii de securitate cibernetică?
  • Cum poate fi implementată cu succes “porunca” “Să nu te încrezi în nimeni” pe care o “propovăduiesc” specialiştii în cybersecurity?
  • Ce impact va avea deschiderea, într-un final, în Bucureşti, a Centrului european de competenţe în securitate cibernetică?
  • Cine ar trebui să definească strategia de integrare a soluţiilor de apărare împotriva atacurilor cibernetice?
  • De ce sunt atât de des atacate spitalele din România?
  • Care sunt cele mai frecvente ameninţări cibernetice pentru companiile din România?
  • Cum se distribuie ameninţările cibernetice pe verticalele de business în România?
  • Care sunt cele mai vulnerabile sectoare din România în ceea ce priveşte securitatea cibernetică?
  • Cum pot contribui educaţia, inovaţia şi cercetarea la creşterea capacităţii de dezvoltare a zonei de cybersecurity în România?
  • Care sunt cele mai utilizate tipuri de atacuri cibernetice şi cum pot fi acestea prevenite?

Unde? hotel JW MARRIOTT, sala Constanța

Conferința poate fi vizualizată pe site-ul nostru http://www.zf.ro, cât și pe Facebook, la adresa: https://www.facebook.com/ZIARULFINANCIAR/

Adaugi un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Distribuie