INVITAȚIE – Apa noastră cea de toate zilele – O conversație fluidă despre reabilitarea sistemului național de irigații

Suntem onorați să vă invităm pe 10 martie, între orele 11.00 și 13.00, la Facultatea de Inginerie și Agronomie din Brăila, Sala de Lectură, etaj 1, la cea de-a doua dezbatere din cadrul proiectului național Apa noastră cea de toate zilele – O conversație fluidă despre reabilitarea sistemului național de irigații.

Evenimentul se desfășoară în parteneriat cu Facultatea de Inginerie și Agronomie din Brăila și cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila, la
inițiativa companiei Aversa DP-Pumps, unul dintre cei mai importanți producători de pompe din Europa, cu o experiență de peste 140 de ani și o prezență în 42 de țări la nivel global.

În contextul în care anul trecut ne-am confruntat – atât noi cât și întreaga Europă – cu cea mai gravă secetă din ultimele decenii, ceea ce crește periculos riscul unei noi crize economice pe fondul costurilor ridicate ale energiei și al crizei alimentare cauzate de războiul din Ucraina, o astfel de conversație ni se pare o prioritate națională.

Printre participanți se numără: Sorin Moise – Secretar de Stat în cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale; Francisk-Iulian CHIRIAC – Preşedintele Consiliului Județean Brăila; Ionuț DOBRE – vicepreședinte C.J. Brăila; Iulian Timofei – Prefectul Județului Brăila; Ștefan FUSEA – președintele C.C.I.A. Brăila; Vasile Turcitu –  Director ANIF Brăila și Nicoleta Liliana Gheorghe – Director OJFIR Brăila.

Un prim eveniment din cadrul acestui proiect național a avut loc la Slobozia în 20 octombrie 2022 și a fost realizat în colaborare cu ANIF Ialomița și Ambasada Republicii Elene în România și în parteneriat cu Muzeul Național al Agriculturii din Slobozia.

Mai multe detalii găsiți în invitația și agenda din anexă:

Agendă dezbatere (în format pdf)

Invitație (în format pdf)

Distribuie