Gala ”Îngeri Pentru România”, Palatul Parlamentului, 15 Martie 2023

 

Ne face o deosebită plăcere să vă anunțăm pe această cale desfășurarea galei „Îngeri pentru România”, proiect media “România Ești Tu”, ce va avea loc în data de 15 martie 2023, la Palatul Parlamentului București.

Gala „Îngeri pentru România” înseamnă trei direcții de premiere și promovare: afaceri de succes în zona de antreprenoriat, investiții/locații turistice, dar și a proiectelor desfășurate de autoritățile locale, care aduc un plus de valoare României.

Parteneriatul cu Camera de Comerț, vizează două direcții:

1. Participarea partenerilor Camerei de Comerț în cadrul preselecției proiectelor pe care le-au desfășurat sau sunt în curs, din segmentul antreprenorial dar și turism, și aici putem menționa: investiții majore ale firmelor care aduc un plus de valoare în mediul antreprenorial, care au impact social, proiecte de altă natură care să fie relevante, inovatoare, locații speciale, dezvoltarea anumitor locații  pentru segmentul de turism.

Există șansa câstigării unei secțiuni din cadrul acestei gale, care poate aduce recunoașterea valorii prin decernarea unei diplome sau a unui trofeu.
Etapa de preselecție se desfășoară până la data de 31.01.2023, cu o prelungire în cazuri speciale.

Proiectele vor fi menționate în protocolul atașat acestui email, urmând ca apoi să ținem legătura cu partenerii, pentru mai multe detalii care privesc partea de comunicare pentru media (poze, video, descrieri tehnice), promovare în online sau offline. Suntem onorați să le facem cunoscute pentru a fi apreciate și premiate.

2. Posibilitatea de a participa în calitate de sponsori, cu o mediatizare extinsă (media, online, radio), în acest sens regăsiți atașate informațiile în formularul ”Detalii Gală”. Partenerii care vin din partea Camerei de Comerț vor primi un discount de 5% din valoarea acestor servicii prestate.

Un alt obiectiv al proiectului este acela de a promova branduri autohtone și nu numai, reprezentate atât de companii, cât și de persoanele care au făcut posibilă propagarea numelui României, astfel încât există opțiunea unică ca în cadrul galei, să existe vizibilitate prin promovarea acestor branduri în mediul online (presă, apariții media, interviuri) cât și în cel offline( peste 300 participanți din diverse domenii).

Primul comunicat de presă îl regăsiți mai jos și vom reveni cu linkul primei emisiuni tv.
https://9z.ro/gala-romania-esti-tu-palatul-parlamentului-distinctii-pentru-romani/

De aceea dorim să vă punem la dispoziție oferta noastră de colaborare, cât și pentru partenerii sau colaboratorii disponibili și interesați de această gală, pentru participarea la eveniment în cadrul secțiunii de sponsor pe care o regăsiți atașată. În cadrul acestui parteneriat, oferim o invitație gratuită.

Ce înseamnă Gala „Îngeri pentru România”:

– evenimentul anului 2023
– peste 300 de participanți
– premii, networking, dinner fest

În cadrul acestei gale va exista tipărită și versiunea celor „100 Povești de Business” relevante, care va fi distribuită celor prezenți și nu numai. Printre beneficiile participării la gală, puteți regăsi mai jos câteva detalii:

a) Servicii de marketing și promovare a PROIECTULUI  MEDIA – ROMÂNIA EȘTI TU – GALA „ÎNGERI PENTRU ROMÂNIA”, desfășurată în data de 15 martie 2023 – Palatul Parlamentului, București, atât în mediul online, cât și offline.
b) Servicii de promovare în rândul membrilor, antreprenorilor, unităților turistice, instituțiilor și autorităților cu competențe și altor potențiali clienți.
c) Servicii de comunicare pe site-urile partenere ale acestui acord, dar și ale Galei.
d) Partenerul Principal oferă un discount de 5% tuturor membrilor sau Partenerilor Partenerului din valoarea serviciilor de promovare ce aparțin Partenerului Principal.

Răspunsul dumneavoastră este așteptat până la data de 31.01.2023. După ce opțiunea disponibilă este selectată, vom reveni cu contractul de colaborare/sponsorizare, precum și celelalte detalii aferente.

Protocol colaborare (în format pdf)

Distribuie