Bursa locurilor de muncă – ediția a III-a, 5 octombrie 2023

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila, organizează joi, 5 octombrie 2023, începând cu orele 15:00, acțiunea Bursa locurilor de muncă.

Acest eveniment va avea loc la Facultatea de Inginerie și Agronomie din Brăila, Calea Călărașilor nr. 29.

Participând la acest eveniment, cu locurile de muncă disponibile în cadrul societății pe care o reprezentați, aveți posibilitatea de a intra în contact direct cu persoanele care solicită loc de muncă. În acest context, până la data de 19.09.2023, vă rugăm să ne comunicați în scris, oferta dumneavoastră de locuri de muncă, completând formularul de înregistrare.

Intenția de participare a reprezentanților societăților, asociațiilor, federațiilor și patronatelor se poate anunța la telefon: 0725 974 787 sau pe adresa de e-mail office@cciabr.ro.

Standurile sunt disponibile în limita locurilor disponibile, firmele membre CCIA Brăila având asigurată participarea gratuit, firmele care nu sunt membre CCIA Brăila – taxă de participare 350 lei + TVA.

Sperăm că prezenta invitație prezintă un interes crescut pentru activitatea dumneavoastră, de aceea rămânem în așteptarea unei confirmări cu privire la evenimentul anunțat.

În speranța unei bune colaborări, vă asigurăm de întreaga noastră considerație.

Cu stimă,

Ștefan Fusea

Președinte

Angajatorii din județul Brăila au comunicat către AJOFM numărul de locuri de muncă vacante la data de 13 noiembrie 2023. Printre angajatori se numără, AN Apele Române, Consiliul Județean Brăila, Centrul de Creație, Primăria Brăila, RA Zona Liberă sau Școala I. L. Caragiale.

Sursă: https://probr.ro/locuri-de-munca-vacante-in-judetul-braila-la-data-de-13-noiembrie-2023/

Locuri de muncă vacante în județul Brăila la data de 23 octombrie 2023

 

Comunicat de presă

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți – 27 octombrie 2023
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Brăila organizează, vineri, 27 octombrie 2023, ora 900, “Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți“, ce va avea loc în incinta Facultății de Inginerie și Agronomie Brăila, cu sediul în municipiul Braila, Calea Călărașilor, nr.29.

Până la această dată au fost contactaţi 720 angajatori, din care 18 au confirmat participarea cu 120 locuri de munca vacante, în urmatoarele domenii de activitate: construcția de nave și structuri plutitoare; fabricarea de articole de imbracaminte; agricultură; fabricarea biscuitilor si piscoturilor; fabricarea prajiturilor si a produselor conservate de patiserie; fabricarea de construcții metalice si parti componente ale structurilor metalice; constructii; comerț cu autoturisme si autovehicule usoare.

Principalele locuri de muncă sunt în următoarele meserii/ocupații: proiectant inginer mecanic, specialist achizitii, inginer zootehnist, economist in economie generala, tehnician mecanic, tehnician asigurarea calitatii, tehnician veterinar, laborant chimist, controlor calitate, agent vanzari, muncitor necalificat la asamblare, montarea pieselor, lacatus constructii metalice si navale, sudor, confectioner asamblor articole din textile, lacatus mecanic, operator la fabricarea produselor fainoase, tubulator naval, instalator instalatii tehnico sanitare si de gaze, mecanic utilaj, electrician nave, mecanic agricol, montator subansamble, muncitor necalificat la spargerea si taierea materialelor de constructii, operator la masini unelte cu comanda numerica, reglor montator, strungar universal.

La acest eveniment sunt așteptaţi angajatori cu locuri de muncă vacante și persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.
Angajatorii care doresc să participe la această acţiune sunt rugați să comunice, în scris, oferta de locuri de muncă, completând formularul “Situaţia locurilor de muncă vacante“, anexa nr.1 A la ”Normele metodologice de aplicare a Legii nr.76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă” reglementate prin H.G. nr.174/2002, cu modificările şi completările ulterioare, până în data de 25 octombrie 2023.

Pentru transmiterea ofertei de loc de muncă şi relaţii suplimentare persoanele interesate se vor adresa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Brăila, cu sediul în municipiul Brăila, B-dul Dorobanţilor, nr.603-605 sau la tel/fax 0239/611386, tel 0239/610795, 0239/613080, e-mail: braila@anofm.gov.ro .
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Brăila

Standurile sunt disponibile în limita locurilor disponibile, prioritate având membrii și partenerii CCIA Brăila.

Parteneri

Înregistrare Bursa locurilor de muncă

Date de identificare şi contact ale angajatorului

Date privind locurile de muncă vacante

Chestionar Bursa locurilor de muncă 05.10.2023

Formular bursa locurilor de munca
Vă rugăm să aveți amabilitatea de a indica nivelul la care acțiunea noastră a satisfăcut cerințele și nevoile dumneavoastră.
1. Eveniment
1.1 Cât de important a fost pentru dvs. evenimentul organizat?
1.2 În ce măsură a atins nevoia dvs. de ocupare a locurilor de muncă vacante ale societății dvs.?
2. Interviuri
3. Organizare
4. Sugestii
Distribuie