Bursa locurilor de muncă 5 octombrie

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila, organizează joi, 5 octombrie 2023, începând cu orele 15:00, acțiunea Bursa locurilor de muncă.

Acest eveniment va avea loc la Facultatea de Inginerie și Agronomie din Brăila, Calea Călărașilor nr. 29.

Participând la acest eveniment, cu locurile de muncă disponibile în cadrul societății pe care o reprezentați, aveți posibilitatea de a intra în contact direct cu persoanele care solicită loc de muncă. În acest context, până la data de 19.09.2023, vă rugăm să ne comunicați în scris, oferta dumneavoastră de locuri de muncă, completând formularul de înregistrare.

Intenția de participare a reprezentanților societăților, asociațiilor, federațiilor și patronatelor se poate anunța la telefon: 0725 974 787 sau pe adresa de e-mail office@cciabr.ro.

Standurile sunt disponibile în limita locurilor disponibile, firmele membre CCIA Brăila având asigurată participarea gratuit, firmele care nu sunt membre CCIA Brăila – taxă de participare 350 lei + TVA.

Sperăm că prezenta invitație prezintă un interes crescut pentru activitatea dumneavoastră, de aceea rămânem în așteptarea unei confirmări cu privire la evenimentul anunțat.

În speranța unei bune colaborări, vă asigurăm de întreaga noastră considerație.

Cu stimă,

Ștefan Fusea

Președinte

Standurile sunt disponibile în limita locurilor disponibile, prioritate având membrii și partenerii CCIA Brăila.

Parteneri

Înregistrare Bursa locurilor de muncă

Date de identificare şi contact ale angajatorului

Date privind locurile de muncă vacante

Distribuie