Building place-based roadmaps for regional development/ Elaborarea unei foi de parcurs cu relevanță teritorială pentru Regiunea Sud-Est

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Est, în parteneriat cu OECD (Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică) și DG Reform au plăcerea de a vă invita, marți, 28 martie 2023, începând cu ora 10.00, alături de alți actori regionali, la workshop-ul cu tema: Building place-based roadmaps for regional development/ Elaborarea unei foi de parcurs cu relevanță teritorială pentru Regiunea Sud-Est.
Evenimentul este organizat în cadrul proiectului Towards better regional strategic planning and innovation support services in Romania/Către o mai bună planificare strategică regională și servicii de sprijin pentru inovare  în România,  implementat de Asociația agențiilor pentru dezvoltare regională din România – ROREG, în cele 8 regiuni din România.

Locația: Restaurant Privighetoarea, Strada Grădinii Publice, nr.20A, Brăila | ROMANIA

Conform agendei atașate (în format draft), prima parte a workshop-ului își propune un exercițiu de tip SWOT pe tema planificării regionale și serviciilor suport privind inovarea. După prânz, partea a doua își propune să genereze potențiale soluții privind nevoile și provocările identificate, luând în considerare capacitățile existente la nivelul ecosistemului regional de planificare și inovare și oportunităților identificate.
Concluziile workshop-ului vor fi integrate în roadmap-ul (foaia de parcurs) pe care OECD o va pregăti pentru Regiunea Sud-Est.
Evenimentul va beneficia de interpretare română-engleză și engleză-română.
În vederea unei bune desfășurări a interviului vă rugăm să nominalizați o persoană din cadrul instituției pe care o reprezentați care a colaborat activ cu ADR SE în domeniul planificării strategice și inovării.

Vă rugăm să confirmați participarea până joi, 23 martie a.c., la adresa de email: planificare@adrse.ro.

Distribuie