Apel umanitar făcut de Camera de Comerț Brăila către oamenii de afaceri din Brăila

APEL UMANITAR FĂCUT DE CAMERA DE COMERȚ BRĂILA CĂTRE OAMENII DE AFACERI DIN BRĂILA

În contextul situației de criză privind răspândirea și infectarea cu coronavirusul SARS-CoV-2 în județul nostru, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila face un apel către oamenii de afaceri brăileni de a veni în sprijinul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, prin donaţii care să permită dotarea corespunzătoate cu materiale consumabile, produse şi echipamente de protecţie pentru cadrele medicale şi pacienţii internaţi.

Cea mai mare unitate spitalicească din orașul nostru are nevoie urgentă de pijamale și cămăși de noapte pentru pacienți, săpun lichid, role de hârtie, soluție de curățat geamuri, hârtie xerox, cizme de cauciuc, mănuși de menaj, alte materiale și echipamente de protecție împotriva coronavirusului.

Donaţiile se fac în contul: RO24TREZ15121F370100XXXX, SPITALUL JUDEŢEAN DE URGENŢĂ BRĂILA, C.I.F. 4342863, Brăila, Șos. Buzăului Nr.2, Sponsorizare proiect “Aplicare măsuri de prevenire și răspândire coronavirus SARS-CoV-2”.

Sunt așteptaţi cât mai mulți oameni de afaceri care, prin donaţiile făcute, să fie alături de cadrele medicale și de cei aflați în suferinţă, pe paturile spitalelor.

Ștefan FUSEA, Președinte

Distribuie