Oportunitati de colaborare cu firme germane

Va transmitem din partea Camerei de Comert si Industrie Romano-Germana cateva oportunitati de colaborare cu firme germane interesate de piata din Romania.

Initiativa de extindere a activitatii acestor companii in Romania face parte dintr-un proiect finantat de Ministerul Federal al Economiei si Energiei din Germania pentru promovarea companiilor germane active in domeniul eficientei energetice si al energiilor regenerabile – Energy Solutions made in Germany.

In acest context, va transmitem anexat un scurt profil al celor sapte societati germane interesate sa patrunda pe piata din Romania si aflate in cautare de parteneri pentru piata romaneasca.

In speranta ca una sau mai multe dintre aceste propuneri de colaborare vor prezenta interes pentru dumneavoastra, va rugam sa transmiteti completat formularul anexat si o prezentare a firmei in limba engleza sau germana.

Reprezentantii acestor companii se vor afla in perioada 06 – 10 noiembrie 2017 in Romania pentru a sustine intalniri cu potentialii colaboratori. Acestea sunt prevazute a se derula la sediul partenerului roman sau locatia unde acesta isi desfasoara activitatea, dupa caz.

Pentru informatii suplimentare, apelati 0213122476 sau email amr@amr.ro.

Date de contact Camera de Comert Romano-Germana
021 2079144, email axenia@ahkrumaenien.ro
021 2079117, email pandele.ilinca@ahkrumaenien.ro

Distribuie